درباره ما

با دهکده گردشگری حیران آشنا شویم

دهکده گردشگری حیران فعالیت خود را از سال ۱۳۹0 هجری شمسی شروع کرد. این دهکده گردشگری در منطقه حیران، ما بین جاده اردبیل و گیلان، تاسیس شده و علاوه بر داشتن منظره زیبا و بکر دارای امکانات رفاهی و تفریحی و اقامتی فراوان مانند پیست کارتینگ، تله‌کابین، انواع رستوران و کافی شاپ، هتل و ... می‌باشد. دهکده گردشگری حیران همواره در تلاش برای بهبود خدمات و امکانات به دنبال افزایش آسایش و رفاه مراجعه کنندگان است و تمام تلاش خود را می‌کند تا بهترین لحظات را در دوران اقامت خود در دهکده گردشگری حیران تجربه کنید.
جاده‌های جنگلی زیادی هست که وقتی در آن‌ها رانندگی می‌کنیم از قشنگی‌شان به وجد می‌آییم، از آن همه خنکی و هواي خوب و درختان پرپشت و سبزيشان. این تصاویر جاده چالوس را برای خیلی‌هایمان تداعی می‌کند یا جاده اسالم به خلخال را. ولی‌کمی آنطرف‌تر یکی از زیباترین جاده‌های ایران قرار گرفته، بخشی از جاده آستارا - اردبیل که اسم با مسمایی هم دارد:

گردنه حیران

اگر دلتان هم تفریح و هم هیجان بخواهد، در کیلومتر 35 جاده آستارا - اردبیل، در منطقه معروف به حاجی امیر می‌توانید به مجموعه توریستی - تفریحی حیران بروید. طرح احداث دهکده گردشگری حیران از سال 1384 و در مدت 6 سال توسط سرمایه گزار بخش خصوصی آقای احمد علی رستمی نمین آغاز شد و در سال 1390 شروع به کار کرد که در حاشیه کوهستان قرار دارد و ایستگاه بالای آن به جنگل‌های فندقلو می‌رسد.


            

مزیت های دهکده گردشگری حیران


دهکده گردشگری حیران در منطقه‌ایی که غرق در مه هست قرار دارد. 

یکی از عواملی که باعث معروف شدن گردنه حیران شده، مهی است که در بیشتر روزهای سال می توان آن را حتی در میان دست هایتان ببینید و حس کنید. این مه رویایی و زیبا البته یکی از ویژگی‌های این تله کابین هیجان انگیز هم هست و دید آن به بیرون را بسیار زیباتر می‌کند. این سر سبزی همراه با مه در کل مهم‌ترین خصوصیت این منطقه است.

موقعیت ویژه و منحصر بفرد:

این تله کابین از سمت جنوب و غرب خود به جنگل هایی با نام فندقلو، از سمت شرق به آستارا و دریای خزر و همچنین دید به گردنه حیران بسیار زیبا و همچنین از سمت شمال کاملا به سمت شهرهای لب مرز ایران و کشور جمهوری آذربایجان دید دارد. همین مسیر استثنائی و بسیار زیبا شما را از بین انبوهی از مه و ابر رد می کند و همین حس پرواز از میان ابرها را به شما خواهد داد.

ایمنی تجهیزات:

کلیه امکانات و تجهیزات موجود در دهکده گردشگری حیران با جدیدترین و پیشرفته ترین تکنولوژی‌های روز دنیا از کشورهای بزرگ اروپا همچون اتریش؛ آلمان؛ فرانسه؛ بلژیک و ... و با نظارت و اجرای کارشناسان شرکت‌های سازنده نصب شده است.

ایمنی بازدید کنندگان محترم از مجموعه شرط اولیه و اساسی دهکده گردشگری می باشد.

گردنه حیران کجاست؟

گردنه حیران در مسیر آستارا به نمین اردبیل قرار دارد. فاصله این جاده تا اردبیل 45 دقیقه است. در حقیقت حیران، اسم روستاییست در آستارا که از سه روستاي حیران سفلی، حیران وسطی و حیران علیا تشکلیل شده و همه این‌ها در منتهی‌الیه استان گیلان قرار دارند، قسمتی که با استان اردبیل همجوار است. دلیل اسم حیران هم شاید به دلیل منظره‌هاي دیوانه کننده‌اش باشد. منطقه حیران از یکسو مشرف به کوه‌هاییست پوشیده از جنگل هاي انبوه و از سوي دیگر مشرف به دره‌اي که به خاطر وجود مه همیشگی گردنه، آدم فکر می‌کند خیلی عمیق است، در صورتی که نه خود این منطقه عمق زیادي دارد و نه دره‌اش.

ارتفاع بلندترین نقطه از سطح دریا حدود 1500 متر است و علت اصلی مه تقریباً دائمی گردنه حیران هم رطوبت دریاي خزر است، نه ارتفاع زیاد این گردنه. پایین دره، رود آستارا چاي می‌گذرد، همان رودي که مرز بین گیلان و آذربایجان است. گردنه، 35 کیلومتر طول دارد که خودش هم مثل اسمش آدم را حیران می‌کند، می‌شود بعضی جاها نگه داشت، کمی هواي تازه و فوق خنک خورد و از دکه‌هاي کنار جاده، چاي و آش دوغ خرید یا عسل که اینجا فراوان است و سوغات ارزشمندي هم محسوب می‌شود. رستوران‌هاي کنار جاده کباب یا دل و جگر یا شیشلیک خوشمزه و خوبی هم دارند.

مشاهده تله کابین حیران در مه

G a r d a n e    H e y r a n    T o u r i s m    V i l l a g e